Eksamensdag

Sommerferie i Danmark – dag 1

Så gik der lidt ferie- og eksamensstilhed i den her på bloggen – men NU er vi tilbage! Jeg er i hvert fald 😉 som nævnt var min kæreste og jeg med mine forældre på tur til Lolland-falster i sidste uge og jeg vil gerne dele lidt af vores tur med jer 🙂

Tirsdag kørte vi fra København med retning mod Maribo, hvor vi skulle overnatte de to første nætter. Vi ville se Møns Klint på vejen, men da vi kørte igennem Stege, fik min far øje på et hyggeligt museum, som ingen af os kendte til. Det viste sig at være Danmarks samlermuseum, som var en lille tidslomme der gemte på en masse skatte fra blandt andet mine forældres barndom – det var en sjov oplevelse for både dem og os og kan klart anbefales hvis man kommer på de kanter 🙂

img_3589

img_3560img_3562img_3587img_3582img_3566img_3569img_3563img_3565

Udover at se museet, fik vi også en lille guidet tur i en bunker fra 2. verdenskrig, som er en af de eneste to, som er bevaret på Møn. Det var en interessant, og noget klaustrofobisk, oplevelse 😀

img_3572img_3576img_3573

Vi sluttede af med at spise lækker frokost i deres smørrebrødsbuffet, inden turen fortsatte mod Møns Klint. Det regnede helt vildt, dansk sommer I ved, men med et par paraplyer og så flot en udsigt, var det helt uden betydning 🙂 det var virkelig hyggeligt.

 img_3627img_3609img_3606img_3610img_3619img_3615

img_3558

Efter Møns Klint kørte vi mod Hotel Søpark i Maribo, hvor vi skulle bo. Jeg synes ikke ligefrem at hotellet er anbefalelsesværdigt, men det lå trods alt med en virkelig flot udsigt til Maribo sø, hvor vi efter aftensmaden sluttede dagen af med en aftentur.

img_3652img_3630

//Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamensdag