Når man pludselig bliver usikker

At træne eller ikke at træne?

Er jeg den eneste der har utrolig svært ved, at finde en god rutine når det kommer til træning? Min træningsrutine har varieret utroligt meget igennem årene. Der har været perioder, hvor jeg har trænet næsten hver dag og så har der været perioder hvor jeg slet ikke har trænet. Når jeg skriver perioder, varierer definitionen af disse også. De sidste mange år har de perioder hvor jeg ikke har trænet helt sikker været de længste og jeg har virkelig haft svært ved at hive mig selv op af sofaen og ned i et træningscenter. Jeg har siden vi flyttede taget meget på og jeg har mærket hvordan min selvtillid er dalet mere og mere. Da vi flyttede og renoverede lejlighed, var der en periode på et par måneder hvor vi ikke havde noget køkken og vi fik derfor en virkelig dårlig vane med, at bestille mad i stedet for at lave god hjemmelavet mad. Det har helt sikkert haft en indflydelse på min vægt og de kilo der røg på i den periode har bare været virkelig svære for mig at smide igen.

Jeg har i mange år været naturligt slank og har egentlig også været undervægtig. Jeg er 180 cm høj og jeg har i mange år ligget meget stabilt på omkring de 60 kilo +- 3 kilo og det var helt sikkert en vægt jeg følte mig tilpas med. Målet for mig er ikke nødvendigvis, at ramme den vægt igen, men jeg kan mærke, at jeg ikke er glad for mit udseende nu og det vil jeg virkelig gerne begynde, at gøre noget ved. Mit mål er at komme igang med noget puls træning samtidig med, at jeg gerne vil have opbygget noget muskelmasse, da det helt sikker er noget jeg er i underskud af.

Jeg har opsagt mit medlemskab i fitnessworld af den simple årsag, at jeg ikke kommer ned i centeret. Jeg synes ikke at almindelig fitness træning er sjovt lige nu, og jeg har simpelthen ikke motivationen til at komme afsted. Jeg har før trænet reformer i fitnessworld hvilket jeg på daværende tidpunkt synes var en sjov træningsform. Jeg har længe gerne ville starte i et rigtig reformer studie, hvor der forhåbentligt er større variation i træningen og hvor der er flere hold i løbet af dagen, så jeg nemt kan tilpasse træningen med studie og arbejde. Grunden til jeg ikke er startet før, er simpelthen fordi jeg synes det er møg dyrt. Men jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil prioritere det. Min livsglæde er vigtig og hvis det er sådan jeg kan komme igang med noget træning så er det, det jeg må gøre og så må jeg spare andre steder. Jeg bor på Østerbro og jeg har fundet nogle forskellige træningssteder hvor det ser ud til, at der er mange hold i løbet af dagen, men jeg har ikke sat mig fast på noget bestemt sted endnu. Så hvis der er nogen der har nogle anbefalinger til gode steder så tages de imod med kyshånd.

 

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man pludselig bliver usikker