Guide til at undgå kriser på skiferien!

Vuggestuestart og sygdom

Malte startede i vuggestue i mandags og planen var, at de næste to uger skulle bruges på, at give ham en forhåbentlig god og langsom indkøring. Vores studier er allerede igang igen, men da min mand har mødepligt i sine fag (troede ellers det var universitetet vi gik på..), er det mig der står for indkøringen – og jeg kommer derfor en smule bagud fra start. Mandag morgen begynder Malte at hoste og vi når derfor kun at være i vuggestue mandag, da han efterfølgende bliver noget mere sløj i betrækket og også får feber. Såe. Nu er vuggestuestart sat på standby, indtil feberen finder sin vej ud af hans lille krop.

Jeg ber til, at den gør det snart, for som sagt er jeg allerede bagud – og lige nu tyder alt lidt på, at jeg kan lægge en uge mere til. Det føles lidt som skruen uden ende det her med at skulle balancere hjemmepasning og studie samtidig. Nu havde vi set frem til, både på Maltes vegne og vores egne, at han skulle starte i vuggestue, så der forhåbentlig kunne komme lidt ro på. Vi har været hjemme hele januar, uden at så meget som en forkølelse har ramt ham. Og netop den dag han skal starte, så bliver han syg. Det er mega frustrerende når ens energidepot i forvejen har ramt minus og det bliver efterhånden sværere og sværere at holde hovedet oven vande. Men det gør vi selvfølgelig – for det skal vi. Og det skal nok blive godt på den anden side.

Vigtigst af alt er selvfølgelig, at Malte får en stille og rolig indkørsel i sit helt eget tempo og at han bliver frisk og rask igen, så må studiet komme bagefter. Vi har efterhånden affundet os med tanken om, at gennemføre med røven i vandskorpen – det kan nok ikke være så meget anderledes.

Så ja, herhjemme drikker vi lidt ekstra koffein (kun de voksne..), putter til tegnefilm, lader rod og vasketøj flyde, krammer lidt ekstra og prøver at få det bedste ud af situationen. Prøver 🤞🏼

God onsdag til jer 🙂

//Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til at undgå kriser på skiferien!