Hvor endte vi så henne, da vi holdte vores skønne bryllup?

Quickfix – lær nu at tro på dig selv!

Det er ikke min stærke side, det der med at tro på egne evner. Jeg får altid 10.000 gode ideer, men får lynhurtigt overtænkt det hele, og begynder at lytte til selvkritiksmonstret, tvivle på at nogen kunne synes det er en lige så god ide som mig. Men jeg har langt fra givet op endnu! Jeg øver mig i at være modig, og bare gøre tingene. Det er jo for pokker den eneste måde man slipper af med monstret på ikke?

Og her forleden dag skete det faktisk igen, jeg stødte helt tilfældigt på en “konkurrence” eller vil måske hellere kalde det en mulighed, inde hos Mette Marie, som jeg virkelig får positiv energi ud af at følge. Hun spurgte om hendes følgere ikke ville smide hende deres bedste bud på en ny header til hendes blog. Jeg synes det var en skide sjov idé, også fordi jeg faktisk længe har tænkt at hendes header ikke rigtig lignede hende 😉 Jeg havde lige siddet og bakset lidt med vores egen header, og nej den er ikke optimal, men prøv i lige at få taget et billede som 3 søstre alle er tilfredse med, her kan man da tale om selvkritiksmonster x 100 haha.

Nå men tilbage til sagen, jeg skrev fluks til søster 1 & 2, at det kunne være sjovt at lave et bud. og i stedet for at lade mig begrænse, så lavede vi en header som vi synes var fuld af spas og sjov, rettede lidt hist og her, kom i tvivl, ville lave flere bud for tænk nu hvis det slet ikke var det hun villa have, droppede det igen og trykkede SEND!!

 

Og det er her vi kommer til et Quickfix, for det var simpelthen så fedt bare at gøre det, ikke at nå dertil hvor man tæsker rundt i sine egne tanker og bare gør alting usikkert. På denne her måde blev det bare sjovt og uhøjtideligt, og noget vi gjorde sammen. Som sidebemærkning er det jo netop det der er så fedt ved, at vi har startet bloggen sammen – det kan I læse mere om her

Det blev ikke mindre sjovt da Mette Marie lagde alle de forskellige bud op, og man kunne se at hendes følgere faktisk kommenterede og sagde de godt kunne lide vores bud. Ihhh hvor det styrkede den gode fornemmelse af, at man skal STOPPE med at tænke at ingen andre bryder sig om det man laver. Det er jo fjollet for pokker! Ind i skabet med monstret, det har ikke noget at gøre ude i verden. Vi er så mange og der er jo massere af plads til at vi er forskellige. De mennesker jeg selv sætter aller mest pris på, er dem der tør være sig selv på godt og ondt. Så er det da virkelig en kontrast samtidig at gå og være nervøs for at skille sig ud!?! Jeg vil sige så meget at tiden arbejder for en, jeg har øvet mig i mange år, og synes helt klart det går bedre med bare at være mig! Men jeg kan godt spænde lidt ben for mig selv, fordi jeg samtidig bilder mig ind at jeg er ret god til at læse folk. Og lige så snart jeg kan fornemme at de ikke synes jeg er det fedeste menneske de nogensinde har mødt, så bliver det lidt svært. Men man kan altså ikke være sig selv, i bedste unikke udgave, hvis man skal behage alle. Og er der noget der er værre end at nogen ikke ville bryde sig om mig, så er det da at være kedelig. NEJ TAK!

Som en lille bitte krølle på historien, så lagde Mette Marie i går sine 5 favorit headers op, og guess what, vi er simpelthen med på listen!!!

Whaaat hvor er det fedt hun faktisk kan lide vores bud. Jeg tager det som en tegn på at det er skide vigtigt bare at blive ved med at øver sig på de ting der ikke ligger lige til højrebenet!

 

//Pia

2 kommentarer

  • Hej

    Hvordan laver du dine fede hearders til din blog ???

    venlig hilsen Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hornbech

      Hej Pernille, tak for de søde ord.
      Jeg laver dem i photoshop og illustrator, jeg er langt fra ekspert, så meget af det er bare ideer og så prøver jeg mig frem 🙂
      Hvis man ikke lige ved hvor funktionerne ligger i programmerne, så er google virkelig god som opslagsværk.
      //Pia

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor endte vi så henne, da vi holdte vores skønne bryllup?