Er gået hen og blevet lidt af en pudderkvast...

En anderledes tirsdag

I dag har jeg haft fri. Jeg skal først starte på mit andet semester efter vinterferien og min kæreste og jeg har derfor bare brugt dagen på at slappe af. Vi sov længe, havde en hyggelig morgen og ellers har vi bare gået tur og givet Hans masser af opmærksomhed.

Vi startede med at gå igennem Fælledparken og ned til søerne hvor vi købte os to fastelavnsboller hos Lagkagehuset som vi skal have som en lille dessert her til aften. Mums! Vi synes dog også, at Hans skulle forkæles lidt så vi besluttede derfor at gå en tur hen i vores ynglings hunde butik der også ligger på Østerbro for at købe lidt godt til ham. Butikken hedder Barks N Bones og ejeren af butikken er virkelig flink og har altid nogle gode råd hvis der er noget man er i tvivl om. På vejen tilbage besøgte vi begge hundegårde i Fælledparken. Hans elsker at lege med andre hunde og han vil slet ikke lade os gå forbi hundegården uden at gå ind. Han trækker i snoren og piver og bliver virkelig fornærmet hvis han ikke får lov. Nu har vi spist aftensmad og jeg tænker derfor, at jeg vil sætte mig til at nyde min fastelavnsbolle og en kop the (måske efterfulgt af et dejligt glas hvidvin).

God tirsdag allesammen!

 

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er gået hen og blevet lidt af en pudderkvast...