Rejseguide - skjulte perler i Veneto - part 1

Mandagsinspiration – Ellen Fisher

Jeg følger en fantastisk kvinde på youtube. Hendes navn er Ellen Fisher, hun bor på Maui med hendes mand og tre børn og de lever alle en vegansk livstil. Ellen laver de smukkeste videoer om hendes hverdag med hendes børn samt videoer om veganisme og miljø og bæredygtighed. For mig er hun en kæmpe inspiration. Jeg lever ikke selv vegansk og jeg er på ingen måde hellig når det kommer til bæredygtighed, men ved at følge med hos Ellen, har jeg fået øjnene op for mange små ting man kan ændre i hverdagen og jeg har lært utroligt meget igennem årene. Hun har en hjertevarm måde at videregive hendes budskab på og for mig er det vildt inspirerende.

Hun har mange fantastiske videoer og hvis man kunne tænke sig lidt inspiration eller hvis man er i humør til at lære mere om bæredygtighed, så synes jeg hun er et kig værd. Hendes seneste video er alt for sød og jeg tror simpelthen ikke der er nogen der kan lade være med at smile når de ser den. Så hvis du mangler lidt inspiration eller et smil på læben på en ellers meget grå mandag så synes jeg du skal tage et kig forbi enten hendes youtube kanal eller hendes Instagram. 


Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide - skjulte perler i Veneto - part 1