Gravid uge 22

Lejlighedseventyret del 1

Tilbage i januar måned købte min kæreste og jeg vores første lejlighed. Vi har boet til leje i NV, men for lidt over 2 år siden begyndte jeg at blive syg med astma og allergier og vi fandt hurtigt ud af at der var fugtskader og skimmelsvamp i lejligheden. Vi kontaktede foreningen, men de nægtede at gøre noget ved problemet. Efter en længere kamp, valgte vi at smide håndklædet i ringen og arbejde på at lægge penge til side, så vi kunne købe vores egen lejlighed.

Vi kommer begge fra Østerbro og havde et meget stort ønske om at flytte tilbage dertil, og da jeg stadig studerer ville en andelsbolig være det mest optimale. Det skulle dog vise sig ikke at være helt nemt at finde en andelsbolig på Østerbro, da de fleste lejligheder bliver solgt uden at blive sat til salg. Sætningen “det gælder om at kende nogen, der kender nogen”, hørte vi til ukendelighed. Efter mange måneder og et par skuffelser med på vejen, fra en sælger der ikke kunne bestemme sig, endte vi med at droppe ideen om en andelsbolig og fokusere på at få sparet nok sammen til at købe en ejerlejlighed.

Det har været nogle lange måneder, hvor vi har knoklet røven ud af bukserne, men som sagt lykkedes det os endelig i starten af året at købe vores første bolig og med det kunne vores eventyr/ mareridt med renovering endelig gå igang! Fortsættelse følger……

 

20399182_10213823133831988_675415423_o-1

 

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 22