Sommerferie i Danmark - dag 3

En date og en forestilling

Min kæreste (Aleksander) og jeg fik i indflyttergave en tur ind og se klokkeren fra Notre Dame med mine forældre og i går skulle gaven indfries. Aleks og jeg var først ude og spise sushi på vores go to sushi restaurant Izumi på Østerbro. Der er super hyggeligt, maden er god og det er ikke røv dyrt på en almindelig tirsdag aften. Efterfølgende hentede vi mine forældre som bor lige rundt om hjørnet og kørte derefter ind på kongens Nytorv og fik en drink på hviids vinstue inden forestillingen.

Jeg havde meget høje forventninger til stykket, da jeg har hørt rigtig godt om det og forventninger blev helt sikkert mødt. Musikken var uden tvivl det bedste og jeg elskede Frollo’s rolle og soloer. Jeg har været til mange af Fredericia teaters musicals, men jeg har aldrig set dem på gamle scene før kun i operaen. Gamle scene var mega hyggelig og passede helt perfekt til lige netop den forestilling da scenen og balkonerne er mere dystre i farverne og derfor passer super godt til den dystre forestilling. Alt i alt var det en super god aften og da jeg kom hjem, blev den toppet af at jeg fandt ud af at jeg har klaret det godt i en af mine eksamener, så det kunne næsten ikke være bedre.

Alt i alt en lille anbefaling herfra. God onsdag allesammen 🙂

20747446_10213981406108696_565154712_o

//Anne-Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i Danmark - dag 3