En vrissende jahat

Et afsluttet kapitel

Jeg startede for mange år siden som ungarbejder i firmaet Top-Toy. Jeg var 16 år og manglede et fritidsjob hvor jeg kunne lære hvad det vil sige, at arbejde for mine egne penge. Jeg startede i butikken på Østerbrogade og jeg har sidenhen arbejdet i butikken i Magasin. I sommeren sidste år rykkede jeg videre til Top-Toys Ecommerce afdeling i Vallensbæk hvor jeg fik muligheden for, at få noget studierelevant arbejde. Top-Toy har lært mig utroligt meget. Det var i deres Fætter BR butikker, jeg lærte værdien af god kundeservice, gode kollegaer og en god arbejdsmoral. Jeg har værdsat mine kollegaer og jeg har været utrolig glad for i så mange år, at havde været en del af en succesful virksomhed. Succesen stoppede dog brat i slutningen af 2018 og jeg stå nu uden arbejde. Jeg var i dag ude og aflevere arbejdscomputer og sige farvel til nogle kollegaer og jeg må indrømme, at det var en smule vemodigt. Jeg har sat stor pris på de muligheder jeg har fået ved at være en del af en virksomhed som Top-Toy. At skulle sige farvel til det og til et mega godt studiejob er selvfølgelig virkelig trist. Jeg har brugt mange kræfter på, at komme godt i gang med mit nye job og jeg sidder lige nu med en følelse af, at mine anstrengelser har været forgæves. Jeg har selvfølgelig lært meget i de måneder jeg har været i min stilling, men jeg havde glædet mig til, at få en rutine op at køre og det skal ikke være nogen hemmelighed, at min første prioritet har været mit arbejde det sidste semester og ikke mit studie. Jeg havde håbet, at jeg kunne starte 2 semester på kandidaten op med overskud på kontoen til at give den fuld gas, men jeg skal nu i stedet til, at bruge tid på at skrive ansøgninger, gå til jobsamtaler og til at starte et nyt job op igen. Jeg glæder mig til nye udfordringer og jeg glæder mig også til, at se hvilke andre udfordringer der ligger forude og ikke mindst se hvad andre virksomheder har at tilbyde, men det er nu vemodigt at skulle sige farvel til den lille fætter.

 

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vrissende jahat