Fødselsdagsdate <3

En ny hverdag venter

Om en uge vil vores hverdag igen ændre sig, med vuggestue- og studiestart. Det har været lidt svært at finde ro i hverdagen, da vi har måtte ændre rutinerne mange gange siden vi fik Malte. Det sidste lange stykke tid har dagene lignet hinanden og der har ikke været forskel på hverdag og weekend, da vi har skrevet bachelor og haft Malte på skift alle dage. Jeg glæder mig til, at dagene ikke længere flyder sammen og til, at vi rigtig kan nyde weekenderne med kvalitetstid.

Nu skal vi til at finde ud af, hvad det vil sige at have sit barn i institution og overlade noget af ansvaret til nogle andre. Og selvom jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt for os alle tre, så er det også rigtig hårdt, og det fylder en del af mine tanker for tiden. Jeg er så spændt på hvad Malte siger til det og hvordan vores nye hverdag bliver. Og hvordan det bliver, at skulle undvære ham lidt også. Det er minimalt hvad vi har fået ham passet her det første år, men jeg har dog været fra ham i mange timer ad gangen når jeg har været på skolen. Det er bare som om, det er lidt noget andet, når jeg ved han er hjemme med sin far i trygge rammer.

Mon ikke det også bliver helt fint, når jeg lige får set vuggestuen og pædagogerne an – og ser, hvordan Malte (forhåbentlig) stortrives. Jeg håber, at det hele føles meget mere naturligt, når vi først kommer igang med indkøringen, for lige nu føles det vildt mærkeligt, at skulle undvære ham. Men han kommer jo hjem igen og vi tager det i vores helt eget tempo.

Og så ser jeg virkelig frem til mere alenetid. Det har jeg ikke haft meget af, siden jeg blev mor. Naturligt nok. Maltes vuggestue ligger lige overfor svømmehallen, så jeg har allerede planer om, at jeg skal over og svømme lidt nogle morgener, når jeg har afleveret ham. Lige få renset hovedet og bevæget sig lidt – det tror jeg bliver godt for mig. Jeg glæder mig til at prioritere mig selv lidt igen og forhåbentlig giver det mig noget ro og overskud, som jeg har savnet længe.

Nye hverdag, du kommer bare, vi er klar til dig <3

 

//Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsdate <3