En ny hverdag venter

Søndag

Idag har været en rigtig slappe dag for min lille familie. Vi har sovet længe, manden har trænet lidt og så har vi været ude og gå en dejlig lang tur med Hans. Et af vores ynglings steder at gå tur med Hans er i Bernstorffsparken. Vi bor ikke så langt væk, så det tager os måske 10 min at køre derud. I Bernstorffsparken er der mulighed for, at vi kan gå en lang tur og Hans kan få forbrændt en masse energi ved at lege med andre hunde. Derudover kan han også gå uden snor hvilket han eeeelsker. Vi sidder nu og ser VM og skal til at spise hjemmelavet banankage. Ellers er der ikke sket så meget andet i det lille hjem i dag, men det passer mig helt fint. Jeg håber også I har haft en dejlig søndag og at den har været lige som den skulle være.

 

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny hverdag venter