Hvordan du kommer videre fra tanken: En blog - det er vi da ikke interessante nok til..

Guide til at undgå kriser på skiferien!

Ønskes med kyshånd!!!
Ej spørg til side, for jeg synes faktisk vi gjorde det rigtig godt her på dag 1, af vores lille mini skiferie.
Min største bekymring for idag var at Loui ikke ville stå på ski, men kun kælke. Og desværre var det fuldstændig umuligt, at få en plads på skiskole eller en privat lære til ham. Og vi kan ikke rigtig skyde skylden på andre end os selv, for vi har simpelthen bare været for sent ude.
Men heldigvis viste han sig fra sin absolut bedste side, og Mark og jeg kunne agere skilærer uden problem. Han hyggede sig rigtig meget med det, mega succes YES!

Noah der faktisk er super sej på ski, havde besluttet sig for at ville prøve snowboard denne gang. Det fik han selvfølgelig lov til, mens vi huskede ham på at det krævede tålmodighed at skulle lære noget nyt. (Det er ikke lige hans spidskompetence, han vil helst være god til alt med det samme)
Det startede super godt, han har den vildeste balance og generelt god til alt der har med fysik og koordinering at gøre.
Efter 5 gode ture på børnebakken ville han gerne have liftkort, og op sammen med en ven han havde mødt. Det fik han, og det kom han, og lige så hurtigt kom en meget frustreret og hidsig Noah retur med ordenen ?jeg skal bare slet ikke det her snowboard mere?.

Bum bum, giver man bare efter her og bytter snowboard til ski? Men nej, det lærer ham jo ikke at blive bedre til loge at slå koldt vand i blodet og give tingende en chance. Så jeg fik istedet overtalt ham til den ene time med en snowboardlære, som han nægtede fra morgenstunden.
Jeg sagde at hvis han gav det en ordentlig chance, og stadig ikke ville mere, så kunne han få lov at bytte til ski i morgen.

Hele den time han var ude krydsede jeg arme, ben og tær for at han kom fald tilbage. Og hip hurra det gjorde han da! Super seje stolte Noah, der havde fået en mega god snowboard oplevelse ❤

 

Og nu til guide delen jeg lovede i overskriften!

Lej en hytte med pejs, vildmarksbad & en fantastisk vært! Velkommen hjem fra pisterne, her har i bobler og badekåber og vildmarkbadet er varmet op til jer. Så er alle kriser jo FULDSTÆNDIG glemt. Vi ses på den anden side 👉🏻

 

//Pia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan du kommer videre fra tanken: En blog - det er vi da ikke interessante nok til..