Så tal dog sammen - må jeg låne en kop sukker?

Op på hesten- at søge nyt job igen, er da bare en fest..

Hold nu på jeg synes det er hårdt at hive mig selv op når det kommer til det at søge arbejde. Jeg mistede jo som sagt mit job i december måned, da Top-Toy gik konkurs og jeg skal derfor nu til, at søge job igen. Jeg havde kun arbejdet som studiemedarbejder i et par måneder og det er derfor ikke længe siden jeg sidst gik igennem processen med at søge arbejde, gå til jobsamtaler og starte noget nyt op. Det er også derfor jeg har svært ved rigtigt at komme igang med søgningen nu. Fordi jeg lige havde glædet mig til at starte på mit andet semester på min kandidat og primært fokusere på skolen nu hvor det nye arbejdet lige var blevet “hverdag”.

Derudover er der hele processen med at skulle til jobsamtale og lære nye folk at kende igen. Lige nu er der ikke rigtigt noget fast i min hverdag. Jeg starter på en ny profil på mit andet semester på kandidaten så jeg skal finde nye mennesker at arbejde sammen med og samtidig skal jeg finde et nyt job, starte det op og bruge tid på at lære nye kollegaer at kende. For nogen ville det nok være spændende, men for mig personligt er det meget at skulle forholde sig til på samme tid. Jeg har ladet mig fortælle at de fleste virksomheder ønsker, at man har 3 års erhvervserfarring når man er færdig. Derfor har jeg ikke rigtig tid til ikke at have et job, da jeg ikke har lang tid tilbage af min uddannelse og jeg derfor skal nå at have noget erfarring inden da. Derudover er det også nødvendigt for mig økonomisk da min SU ikke er nok til at dække mine udgifter. Jeg bliver nok nød til bare at lade være med at tænke så meget over det, og så bare gøre det, men hold nu op hvor jeg bare ikke gider!

 

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tal dog sammen - må jeg låne en kop sukker?