Lykkeligheds kurven, hvornår topper den?

Elsker, elsker ikke – Valentines dag

Det er som om at skellet mellem dem der elsker og hader Valentines dag bliver større og større. Og det synes jeg egentlig er lidt sært, ja altså lige med mindre man er single og ked af at være det, for så kan jeg da godt se at det er virkelig kvalmende at alle andre skal kaste om sig med deres kærlighedserklæringer ? ?Get a room people!!!?

Men er man ikke en af ovenstående, så er det mig en gåde hvordan en dag hvor man fejre kærligheden kan være en dårlig ting? De største argumenter for at nægte at deltage i fejringen, synes jeg lyder til at være at dagen er opreklameret, eller en åndsvag amerikansk tradition som intet har at gøre i Danmark. Det er jo bare til for at blomsterhandlerne skal tjene penge, eller jeg gider ikke tvinges til at give blomster, jeg gør det når jeg vil.

Men Hey, hvis vi lige pakker den sure bedstefar holdning væk, hvorfor så ikke bare nyde dagen og gøre hinanden glade? Det behøver da ingenlunde være blomsterhandlerne vi støtter, hvis det er der skoen trykker, så giv da de blomster en anden dag, hvis man vel at mærke så er en af dem der gør netop det, altså husker blomsterne på andre tidspunkter. Men ta? da hinanden i hånden og gå en tur, eller skriv et lille kort, eller giv den fuld skrue med rosenblade, champagne & jordbær med chokolade hvis det er det i føler for.

Uanset hvad man vælger kan der vel aldrig være for mange dage hvor man fejre kærligheden? Og så kan Valentines jo bare være en af mange, hvis man er god til at huske det. Ja okay nu er det jo så gjort ret klart at jeg er en af dem der elsker den, Valentines dag! Faktisk elsker jeg bare generelt at elske, og at fejre alt hvad der fejres kan ♥ Og heldigvis ved min søde mand, præcis hvordan man klarer den sag.
Han har i årenes løb bl.a. inviteret mig i Rundetårn, hvor vi hørte det sjoveste foredrag om forhold og kærlighedssprog, hvorefter hvert vindue hele vejen ned, var lavet til små kærlighedshuler oplyst med rødt og man fik en lille kurv med bobler og chokolade.
Vi har været i botanisk have hvor der var pyntet op med kærlighedsboder i hele parken, og man spiste brændende kærlighed mens man gik rundt og holdt i hånd.
Vi har været på Christiansborg slot for at høre om kongerækkens kærlighed gennem tiderne.

Alle de gange vi har fejret det, er vi gået hjem med en på opleveren og sommerfuglene genoplivede i maven, det kan vel aldrig nogensinde være en dårlig ting, i hvert fald ikke i min optik!

Glædelig Valentines dag derude, må i nyde hinanden og kysse lidt ekstra, uanset hvordan i tilbringer den ♥♥♥

 

//Pia

Følg os her  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeligheds kurven, hvornår topper den?