Hverdagsluksus #1

Søndag og forårsfornemmelser

Sidder lige og nyder roen, imens mit barn sover lur i gården i den friske luft og i skyggen af den dejlige spæde forårssol. Det håber jeg i hvert fald virkelig at det er. Foråret der er på vej. Åh hvor jeg synes det løfter humøret helt vildt, når vi får lidt solskin vores vej. Normalt går jeg ikke vildt meget op i årstiderne og kan godt sætte pris på, at de hver især kan noget forskelligt. Men jeg må indrømme at jeg virkelig længes efter foråret og sommeren i år. Det har været et langt og sejt efterår og vinter, så jeg ser frem til at vi går en lysere tid i møde. Jeg kan mærke at fremtidsdrømmene om hus og have virkelig trækker i mig, når vejret viser sig fra sin bedste side. Tænk at kunne tøffe lige ud på terrassen og nyde sin kaffe i en solstråle. Eller et glas vin og dejlig mad fra grillen i de lune aftentimer i godt selskab. At kunne nyde synet af sin lille søn i et badebassin på græsset eller på rov i hindbærbusken. Måske bor man endda et sted, der ligger tæt på skov og hav, væk fra storbyens larm og kaos. Åh, det gad jeg godt.

Nå, udover dagsdrømmeri, så er vi stadig lidt fanget i sygdomsmøllen. Det er som om, at den ikke heeelt vil slippe os. Min nevø, og gudbarn, Noah, blev 13 år i torsdags (spørg lige om jeg føler mig gammel) og hele familien skulle have fejret ham idag, men det går vi jo så desværre glip af. Det kan jeg godt mærke gør lidt ondt på mig, for det er en stor dag for ham og jeg ville så gerne være der til at kramme lidt på ham og være med til at gøre dagen til noget særligt for ham. Men så er det godt, at vi har hele livet, til at indhente det forsømte <3

Jeg ser frem til en ny uge og håber og krydser for, at det her bliver ugen, hvor vi bliver helt raske og friske igen. Vi skal nemlig på besøg i Maltes nye vuggestue på torsdag. Jep, vi er simpelthen blevet tilbudt en plads til ham, i den institution, der hele tiden har været vores første prioritet. Så lidt godt er der da kommet ud af al den sygdom, for det gør, at han jo som bekendt ikke rigtig er nået at blive kørt ordentligt ind, i den nuværende. Så vi har stoppet indkøringen og så krydser vi for, at han er top klar til indkøring i den nye vuggestue den 15. marts. Det glæder jeg mig helt vildt meget til. Jeg er sikker på, at det bliver det helt rigtige for os.

Jeg håber I har en dejlig søndag foran jer, og at I kan komme ud og nyde det gode vejr. De her dejlige lyse dage skal virkelig inhaleres. Hvis ikke udendørs, så igennem vinduet bare. Alt gælder.

God søndag <3


//Helle

Følg os her, så bliver vi mega glade:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsluksus #1