Den bås vil jeg ikke ind i!

Hverdagsluksus #2

Pia startede sidste uge med at dele hendes top 10 liste over ting hun synes er luksus i hendes hverdag. Derfor vil jeg dele 4 af de ting som jeg for tiden går og sætter ekstra meget pris på i min hverdag.

♥ Østerbro –  Jeg elsker at bo på Østerbro. Der ligger så mange restauranter lige rundt om hjørnet og jeg elsker at kunne gå ned en hverdags aften, spise noget lækker mad og drikke lidt god vin for derefter at gå hjem, hånd i hånd med min kæreste.

♥ At bo tæt på mine forældre – det er nemt at komme forbi til en kop kaffe eller lidt aftensmad når man ikke selv gider at være voksen

♥ Jeg elsker at jeg kan sove længe – jeg har ingen børn og kan derfor som oftest sove “længe” i weekenden. Hans vågner kl. 8 og så har jeg heldigvis en kæreste der er sød til at gå en tur med ham så jeg lige kan vågne og drikke en kop kaffe

♥ Solen – jeg elsker at der det sidste stykke tid har været meget mere sol. Mine gåture med Hans er virkelig noget jeg er begyndt at sætte pris fordi solen får mit humør til at stige og jeg elsker det!

//Anne-Mette

 

Følg os her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bås vil jeg ikke ind i!