Jeg hedder Pia, er 39 år og jeg er første skud på stammen, også kaldet prototypen af vores kære far 🙂

Jeg bor på Islands Brygge sammen med min familie der består af min Mand Mark og vores to drenge Noah på 12 år og Loui på 4 år. Så ja jeg synes egentlig jeg har rigeligt at se til med 3 drenge i huset.

Jeg arbejder som projektleder i mediebranchen, men når jeg ikke lige bruger min tid dér, så går ret meget af min tid med at få hele familie karrusellen til at køre, med fokus på at ALT ikke går op i planlægning og leverpostej.

Jeg har en svaghed for indretning, både hjemme og alle andre steder jeg får lov. Og at rejse, ville elske at hive et halvt år ud af kalenderen og bare rejse ud og se verden.

pia
//Pia


Mit navn er Helle, jeg er 29 år og det skulle vise sig, at der skulle tages et ordentligt tilløb, før jeg kom til verden hele 9 år efter Pia 😉 men ja, vi har altså alle tre samme forældre…

Jeg bor i Valby med min mand Zilas og vores søn Malte på 13 måneder. Til daglig studerer jeg film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Vi startede bloggen da Malte endnu lå i læ i min mave og der er derfor et par graviditetsindlæg at finde herinde.

Jeg glæder mig til at dele bidder af mit liv og mine tanker med jer!

helle
//Helle


Mit navn er Anne-Mette, jeg er 25 år og er efternøleren 🙂

Jeg har hverken børn eller fuldtidsjob, men jeg har til gengæld min dejlige kæreste Aleksander som jeg har været sammen med i lidt over 9 år. Vi bor i en 2 værelses lejlighed på Østerbro sammen med vores lille Franske Bulldog Hans.

I sommers blev jeg færdig med min BA i Engelsk og Organisationskommunikation fra CBS og jeg er nu igang med en Cand.Merc.(kom.). I vil her på bloggen (fra mit vedkommende) kunne læse om min dagligdag som studerende, mine tanker om studielivet, fremtid, angst og det at være hundemor. Jeg prøver med andre ord, at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Tak fordi I læser med og velkommen!

mette
//Anne-Mette