Et sted at holde bryllup <3

Eksamensdag

Idag er eksamensdag. Jeg får udleveret en eksamen kl. 12 og skal aflevere den på mandag 🙊 jeg er ikke så god til det med eksamener, jeg har det værst med mundtlige, men jeg kan godt mærke at nervøsiteten har sneget sig lidt ind på mig med den her også. Det er nok fordi jeg ikke har haft faget så længe og derfor ikke føler at jeg har helt styr på det. Jeg har taget to valgfag her i sommerferie og jeg har kun haft faget i lidt over en måned. Det skal dog nok gå, solen skinner (lige nu) og jeg har fået min kaffemaskine til at virke og sidder og nyder en kop i solen i gården 😀

Jeg så lige hvor mange der er blevet afvist i år på diverse uddannelser og selv om jeg er studietræt og jeg stadig har nogle eksamener igen, blev jeg alligevel taknemmelig for at jeg kom ind på det studie som jeg gerne ville ind på i sin tid. Jeg var nemlig ikke en af dem med mega højt snit og jeg er ikke god til at gå i skole, jeg lærer meget bedre på andre måder, så for mig var det virkelig en stor ting at komme ind. Anyway, I må have en dejlig fredag, det er snart weekend!

img_6240

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sted at holde bryllup <3