Karakter ræset

Hvor endte vi så henne, da vi holdte vores skønne bryllup?

Det er vidst på tide jeg får fortalt lidt mere om vores bryllup tilbage i September. Det er sådan set ikke fordi jeg ikke har villet dele det tidligere, men tror måske bare vi lige skulle have lov til at nyde følelsen af en vellykket fest.

Jeg skrev jo lidt i den helt spæde start, om at vi havde lidt svært ved at finde ud af hvor vi ville holde festen

Og det skulle vise sig at blive endnu sværere end vi troede til start. Vi fandt nemlig efter nogen ugers søgning et helt specielt sted. Det var en gammel garage i Valby – street food garagen, som var bygget om af Rebel Food. Det var seriøst lige det vi ledte efter, det var anderledes, råt og så lå det et sted hvor man kunne feste hele natten, uden at forstyrre nogen. Vi bookede stedet og var vildt begejstrede. Lavede planer over hvor bordene skulle stå, hvor vi kunne holde selve vielsen i et tilstødende lokale og alt var spændende. Men sådan skulle det ikke gå, for et par måneder senere fik vi et opkald hvor de fortalte os at lokalet skulle rives ned. Vi havde hele tiden vidst at vi ville blive de sidste der kom til at bruge det, fordi at det store boligbyggeri Grønttorvet ville komme til at overtage området. Det byggeri var nu blevet rykket frem, og nu stod vi pludselig uden lokale….

Det var godt nok en bitter pille lige at sluge, for man synes jo at alt andet vi havde kigget på, var blevet valgt fra af en årsag. Men der var ikke så meget at gøre, vi måtte jo bare på den igen. Vi fandt nogle nye skjulte perler som vi overvejede og så var der et par steder fra runde et som vi gerne ville ud at se igen.

Vi var blandt andet ude og kigge på Kabelhallen, men her kunne man ikke få lov at låne deres køkken, og det duede ikke da vi selv havde arrangeret kokke der skulle lave mad.

 

Vi Kiggede på Volume v. KPH Projects, men det blev alligevel for stort, og kunne ikke skabe de hyggelige rammer vi gerne villa have.

 

Men i sidste ende var der et sted der blev ved med at dukke op når vi talte om steder der havde det hele. Copenhagen food space i kødbyen. Det var det sted der lå nummer to på vores liste, da vi i sin tid valgte den nu nedlagte street food garage. Jeg havde været til fest derude før, og den måde der var dækket op på ved den lejlighed, var det der havde fået os til at sige at det blev for småt. For vi havde ikke kun brug for et sted at holde middagen, der skulle også være plads til at vi kunne holde selve vielsen samme sted. Mark havde ikke lyst til at blive gift i en kirke, og jeg havde ikke lyst til at bruge en masse tid på transport, fra vielse til middag.

Men vi valgte at tage ud og se det igen, og denne gang aftalte vi at prøve at se det med friske øjne. Og det var lige præcis det der skulle til! Vi fik vendt set-up’et på hovedet og pludselig kunne vi sagtens se hvordan det hele kunne gå op. Da vi gik derfra føltes det på ingen måde længere som et kompromis, tvært imod, det føltes som om det hele tiden havde været lige her vi skulle holde vores bryllup <3

Efter endelig at have sikret os det helt rigtige sted, kunne vi igen gå i gang med at planlægge alle detaljerne.Og jeg elsker den slags, så der kom mange tanker på bordet hen over de næste måneder. Mange af dem synes Mark var rigtig gode, og mange gange kiggede han også på mig som om jeg var helt på månen. Men i sidste ende endte det med at blive en helt perfekt dag.

//Pia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karakter ræset