Jeg går til noget der er mega cool

Er jeg så en dårlig kæreste.. eller hustru er det vel egentlig?

Det er altså noget jeg ret tit kan finde på, at spørge mig selv om. Og gu? er jeg ej, eller det kan jeg måske godt være på mange andre områder, men ikke lige med hensyn til den kommende weekend. Manden min skal ud og føjte, og dette både fredag og lørdag! Jeg har derfor ønsket mig at han valgte hvilken en af dagene den skulle have fuld pedal, og dermed også vælge hvilken dag han ville begrænse sig, bare en smule. Og når jeg beskriver det sådan er det fordi jeg bare har beskrevet begrænset som værende hjemme ved en 3 tiden.

Så nej jeg synes faktisk ikke jeg er så slem en kæreste alligevel. Ikke desto mindre er vi ikke helt på samme side, for han har virkelig ikke lyst til at skulle vælge fra, på nogen af arrangementerne.
Og med håb om at han ikke læser med her, kan jeg ikke lade være med, at sidde og smile lidt nu her mens han putter Loui inde på hans værelse. For istedet for at argumentere til døde over hvorfor at han ikke er hjemme kl. 3 i morgen, så havde han simpelthen disket op med kæreste forkælelse idag. Han havde købt ind til hjemmespa, med bobler, maske og snacks til badeværelset, efterfulgt af sushi. For helvede altså, det er jo ikke nemt at være sur mås så….

Der er dog stadig et lille men, for okay jeg er færdig med at være sur så, men Loui er helt uoverskueligt farsyg i de her dage, så hvis han skal være ude, skal han være helt ude. Det går ikke han skal sige farvel flere gange. Så nu har jeg sagt han må finde sig et sted at være, der ikke er herhjemme. Og det har også den fordel at jeg ikke skal ligge den halve nat, i TO nætter hvilket jo må give en HEL nat, og være bekymret for ham. JA sådan en er jeg, det står jeg ved. Jeg får sgu ikke sovet ordentlig når jeg ligger og ?venter? på han kommer hjem.
Så nu vil jeg drikke resten af mine bobler, så jeg er sikker på det ikke er mig der skal hente vores nyudklækkede teenager kl. 10 hvor hans 80?er fest slutter!

//Pia

 

Følg os her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg går til noget der er mega cool