Sommerferie i Danmark - dag 1

Sommerferie i Danmark – dag 2

Faktisk fik jeg, tilbage i maj måned da jeg havde fødselsdag, denne tur i gave af mine forældre og min kæreste, så jeg fik lov at bestemme hvad jeg gerne ville se 😀 og da det var mange år siden vi havde været i Knuthenborg Safaripark – og min kæreste aldrig havde været der – synes jeg det var oplagt. Man kan måske sige, at det ville være mere oplagt at vente et års tid, til vi kunne dele oplevelsen med vores søn, men så tager vi bare en tur mere til den tid 😉

Vejret var noget bedre onsdag, så vi besluttede os for at køre mod parken, da det bare er lidt sjovere at se på dyr i solskin 🙂 det endte dog med at blive MEGET varmt, så varmt at vi næsten ikke kunne holde ud at skulle have ruderne oppe da vi sluttede af med at se ulvene.

img_3641img_3642img_3647img_3827img_3828

Det var en super hyggelig tur hvor vi fik set alle dyrene og spist frokost i parkens hyggelige område med vandland, legeland og restauranter. Jeg havde dog glædet mig til at skulle prøve Danmarks stejleste vandrutsjebane med min kæreste, men da vi havde stået i kø og nåede helt op til vognen blev vi afvist, for man må ikke prøve vilde forlystelser, når man har et barn i maven! ØV! Men jeg kunne jo så også bare have åbnet øjnene og læst skiltet ordentligt 😉 der er altså vildt mange ting at tage hensyn til, når man er gravid??

Efter en halv dag i Knuthenborg vendte vi snuden hjemad mod vores hotel i Maribo. Vi blev anbefalet at spise på Ebsens Hotel, som tilfældigvis lå lige over for vores hotel. Her fik vi god gammeldags kromad til vi var ved at revne og måtte trille over vejen hjem i seng 😉

//Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i Danmark - dag 1