Er det bare mig, eller? #1

Hudpleje

Jeg har siden 14års alderen haft problemer med min hud. Jeg har ikke haft decideret akne, men jeg har haft uren hud og har i perioder når det har været værst haft meget lav selvtillid pga. af det.

Jeg har som mange andre der har haft problemer med huden, prøvet alle slags produkter som lovede perfekt hud og jeg har (grundet manglende viden) skiftet mellem det ene produkt efter det andet i håbet om at noget ville virke. Det enste jeg egentlig gjorde var at gøre problemet værre, men da jeg ikke vidste bedre prøvede jeg bare alt hvad jeg fik anbefalet.

Idag kan jeg stadig engang imellem have udbrud, mest i perioder hvor jeg er stresset eller presset, men forskellen er at jeg idag ved hvad jeg skal gøre for at komme det nogenlunde til livs. Jeg startede for omkring 2 år siden, med at gå til en kosmetolog for at få regelmæssige udrensninger. Udover udrensningerne bruger jeg også fast de samme produkter HVER aften inden jeg går i seng. Kombinationen af disse to ting har virkelig gjort en forskel for mig. Det at bruge de samme produkter som min hud reagerer godt på og ikke bare skifte mellem forskellige produkter hele tiden har været alfa og omega for mig.

Jeg får regelmæssige behandlinger hos Takecare i Hellerup, hvor jeg går hos Rikke. Rikke kigger hver gang på min hud og ser hvad den har brug for og laver derefter en behandling der passer til behovet. Udover det, bruger jeg de produkter som hun har anbefalet mig. Produkterne er alle fra pHFormula og kan købes i enten klinikken eller hos andre forhandlere. Jeg bruger deres serum a.c.n.e recovery, hver aften efter jeg har vasket alt make-up af og så bruger jeg deres fugtighedscreme p.o.s.t recovery cream bagefter. Jeg skal være ærlig og indrømme at på et SU budget, er det noget af en prioritering. Behandlinger er ikke helt billige og produkterne koster også, men for mig er det, det værd, og så vil jeg hellere undvære noget andet.

I perioder hvor jeg ikke har fået behandlinger, fordi pengene ikke lige har været til det eller perioder hvor jeg bare har været for doven til at bruge produkterne føler jeg altid at jeg har en masse jeg skal dække og bruger derfor en masse make-up for at skjule det, men jeg elsker at kunne stå op om morgenen uden at føle at der er en masse jeg skal dække og jeg elsker at føle mig tilpas uden make-up og derfor er jeg så glad for endelig at have fundet noget der virker for mig og for min hud.

Så må jeg jo så bare arbejde det hårdere for at få råd til det 😉

 

/Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det bare mig, eller? #1