På vej

Min dagligdag

Min dag idag har ikke været særlig speciel. Min dagligdag består for det meste af en blanding mellem skole, arbejde og læsning.
Jeg har to jobs ved siden af mit studie og jeg pendler i øjeblikket mellem, det ene job, studie og det andet job. Hver anden dag har jeg sat af til udelukkende skole og læsning, hvilket jeg er blevet nød til, da jeg fandt ud af for lidt over en måned siden at jeg kørte mig selv for hårdt.

Min dag ser nogenlunde sådan her ud
8.30-12.45 første job
13.30-15.15 skole
16.00-20.15 andet job

Mit arbejde varierer meget efter sæson. Nogle sæsoner (som nu) har jeg mere arbejde end ved andre sæsoner og jeg vælger selvfølgelig selv hvor meget jeg har lyst til at arbejde, men jeg har en meget dårlig vane med at sige ja til alt hvad jeg kan få. Jeg har længe haft et mål om at lægge så mange penge til side som muligt og en kombination af det og af en manglende evne til at sige nej har nok stresset mig en del. Hvor meget arbejde er for meget arbejde? Hvor meget arbejder I?

Jeg ved egentlig ikke rigtig om det her indlæg har nogen pointe andet end at fortælle jer om min dagligdag, men uanset så må I have en dejlig onsdag 😊

img_6217

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej