Lejlighedseventyret del 2

På vej

Jeg har egentlig haft sommerferie fra studiet i en måneds tid, men indtil videre har vi bare været hjemme uden de store planer. Nu er min kæreste og jeg tilgengæld på vej mod Lolland-Falster med mine forældre, hvor vi skal holde et par dages ferie 🙂 jeg tænker at skrive lidt omkring de ting vi oplever, når jeg er hjemme igen. Følg med på vores instagram @hornbech_insta hvor jeg opdaterer lidt undervejs fra min tur 🙂

Det er længe siden vi har ferieret den i eget land og det kan nu også noget. Tilgengæld må det der danske sommervejr godt begynde at tage sig lidt sammen…

//Helle

img_3555

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejlighedseventyret del 2