Lidt mere...

Lejlighedseventyret del 2

Vi overtog vores lejlighed d. 15 maj og siden da har vi været i gang med at renovere. Vi besluttede os allerede for inden vi modtog nøgler at der var en del vi gerne ville lave. Der var nogle ting der bare ikke helt var som vi gerne ville have de skulle være, bl.a. køkkenet. Det var et relativ nyt køkken der var i lejligheden i forvejen, men det var lavet utroligt dårligt og var meget snasket og ulækkert, så det måtte ned.

Min kæreste er elektriker og nu da vi endelig havde muligheden for at kunne lave tingene præcis som vi gerne ville have dem besluttede vi at han skulle lave ny el og integrere det hele i væggene. Ud over køkken og el ville vi også gerne sænke lofterne i gangen, køkkenet og på badeværelset så vi kunne få spots op. Til slut skulle der males og slibes gulve.

Hold da op det lyder som meget nu når jeg får skrevet det hele ned, men det var hvad vi gerne ville have der skulle laves, så vi gik straks i gang.

El arbejde og sænkning af lofterne gik egentlig rimelig smertefrit i forhold til meget af det andet. Det tog selvfølgelig noget tid, men der var ikke nogen store kvaler med det. Gulvene sleb vi ikke selv, det fik vi et firma til at komme ud og gøre for os og de var færdige på en dag, så det var også til at overskue.

Da ingen af os havde prøvet at male før var det noget af et projekt. Vi startede med at hive alt gammel tapet ned og det i sig selv er nok noget af det mest kedsommelige jeg længe har prøvet ;D Derefter skulle der fuldspartles og sættes filt op (der er selvfølgelig en masse steps ind imellem også), og da det endelig var færdigt skulle der males. Vi sleb også træværket og malede størstedelen af det færdigt, men der er stadig noget der ikke er helt færdigt endnu. Vi har modtaget meget hjælp undervejs fra venner og familie og den hjælp var virkelig guld værd, da vi gerne ville være færdige med så meget som muligt før vi flyttede ind. Vi havde ca. halvanden måned fra vi fik nøglerne til at vi skulle være ude af vores lejebolig så vi havde pænt travlt.

Vi nåede det meste, men de store problemer opstod, da vi skulle sætte køkken op, så det nåede ikke at blive færdigt før vi flyttede ind og faktisk har vi endnu ikke noget funktionelt køkken, men den historie tænker jeg får sit eget indlæg 😀 i mellemtiden er her et par billeder af processen.

img_0223-jpg img_0244-jpg20353885_10213830262650204_816486771_o-1 img_0245-jpg

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere...