Lejlighedseventyret del 1

Lidt mere…

Jeg har selvfølgelig allerede skrevet en lille smule, om mig om min familie inde på “om os“, men når nu det her bryllups halløj sikkert kommer til at fylde meget, må jeg hellere lige fortælle lidt mere.

Min kæreste Mark og jeg mødte hinanden for vel snart en 6-7 år siden. Jeg var vild med hans lyse hår og store blå øjne og han synes heldigvis også at jeg var ret okay 😉 Og som han senere har berettet, at han også synes at min fantastiske Noah var mega okay. Og det er jo noget der betyder rigtig meget på morkontoen.

Men ja Noah, som efterhånden er blevet 11 år wow. Lækkermås, fuld af krudt, og fuld af kærlighed <3

noah

Efter vi så havde kysset på hinanden i et par år, og Mark havde vendt sig en lille smule til, at han ikke havde så meget “mig tid” (ikke noget han nemt giver afkald på) så kom lillebror.

Han hedder Loui og er lige blevet 3 år, en fuldstændig lækker, skøn og sjov charmetrold <3

loui

Efter vi er blevet 4 i vores lille familie, er vores liv nok som de fleste andre småbørnfamiliers, fyldt med aftaler, madpakker og glemte deadlines. Men efterhånden letter mangel på søvntågen og det hele bliver lidt nemmere. Hvem ved måske det er det der fik min kæreste til at invitere mig på kærestetur til PARIS tilbage i maj, mere om det følger … 😉

//Pia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejlighedseventyret del 1