En date og en forestilling

Paris – from my point of view

//Pia

 

Som tidligere fortalt havde min kæreste tilbage i maj, inviteret mig på kærestetur til Paris. Og nu vil den skarpe læser tænke at det jo næsten gav sig selv at der lå mere end bare kærestetur mellem linjerne,men mere om det lidt senere…

Efter at have afleveret 2 glade drenge hos mine forældre, dragede vi mod lufthavnen. Helt kæresteagtige og med sådan en dejlig afslappet ro i maven. Nu skulle vi bare nyde et par dage i hinandens selskab, det trængte vi til.

img-1600

Vel ankommet til Paris, tog vi toget fra lufthavnen og ankom til det skønneste lille, mest autentiske hotel. Macaroons og champagne ved ankomst så kunne det ikke være bedre… vi åbnede den lille franske altan og ned VÆLTEDE regnen og det lynede og tordnede. Men men vi var i Paris for pokker, så ikke noget et kys og en paraply ikke kunne klare 😉

img-1613

 

Vi besluttede os for at bestille bord på en hyggelig restaurant i nærheden, spise mens det regnede og så udsætte vores slendren rundt i gaderne til regnen var stilnet af. Det betyder så også at vi nærmest ankommer på restauranten før kokken er mødt ind, det rådede vi dog bod på med en ekstra aperitif.

Alt går efter planen, og da vi er færdige med at spise kan vi i tørvejr gå hånd i hånd ned mod Seinen og nyde lysende og den skønne stemning. Kæresten min spørger om vi ikke skal gå mod Eiffeltårnet og så tage på “kanalrundfart” ja eller det hedder sikker noget meget flot på fransk, men konceptet er vel det samme 😀

…. Nu har jeg muligvis endnu ikke tidligere på denne blog givet udtryk for at min fysik, hmmm skal vi sige nogen gange kan udfordre lidt…

Så her går vi hånd i hånd i lyset fra bådende, nede langs vandet på brosten, eller skal jeg tilføje, MANGEL på brosten, for her vælger jeg nemlig at sætte min fod lige præcis der hvor der INGEN sten er… grim lyd, det gør ondt, jeg sætter mig lidt, det gør RET ondt… men for fanden vi er i PARIS så op på hesten igen tænker jeg, vi skal gå rundt de næste 3 dage så det her må bare gå’s væk… et skridt og jeg indser at dét ikke kommer til at ske…. Kom skat vi tager bare en taxa mod bådende siger min søde og forstående kæreste, NEJ siger jeg vrissent og insisterer på at vi bare skal væk fra brostenene så kan jeg sagtens fortsætte vores hidtil yderst romantiske GÅ tur, (og skal jeg være helt ærlig går jeg nok en smule i panik, og siger nogle grimme bandeord, og at nu har jeg ødelagt hele turen m.m.).. who am i kidding, og ind i en taxa BUM! ikke mere fis med mig 😀

Og helt lige meget var det jo om vi gik eller kørte, for vi kommer op til bådende og det er SÅ fint at sejle rundt og se alle de virkelig fine bar/restaurant både der ligger hele vejen rundt på vandet. Vi sidder inden for i båden da det småregner men min kæreste foreslår at vi går op og sætter os på taget så vi kan se stjernerne. Meeen trappen og en tarvelig ankel gør at vi må nøjes med at sætte os ud på en bænk på siden af båden. Men HOLD nu op hvor flot at komme sejlende og se Eiffeltårnet helt oplyst. Paris når det er bedst <3

a31f264e-2c90-4e5f-bbeb-819bd4c38f55

 

Vi tager en cykeltaxa tilbage til hotellet, han havde både høj disko musik og forhåbentlig en god forsikring, for han overså både kantsten og biler og vi både grinede og var ved at dø af skræk hele vejen 😀 Men tilbage til hotellet kom vi. Trætte, mætte og glade.

Vi vågner fredag morgen til solen der bare stråler ind af vinduerne. Det kan simpelthen ikke være bedre, for vi skal ud og opleve byen og Mark har de første 4-5 steder planlagt vi skal se…. Jeg rejser mig, alt er glemt om mit lille stunt med den manglende brosten dagen forinden, og kan slet ikke støtte på foden… FLOT! Men det er så her det slet ikke er så dårligt at have en altid positiv bedre halvdel… så efter en skøn morgenbuffet stikker han afsted og returnerer med både sportstape, elastikbind og krykker til tumlingen.. så afsted ud i Paris’ gader det går. Efter et par gader beslutter jeg at vi da godt kan tage de der bycykler og afsted det går 🙂

Hold da op hvor er det fantastisk bare at kunne gå og nyde det hele og hinanden, sætte sig på en café og spise lige hvad man vil og bedst af alt, med alt den tid man har lyst til. Vi dropper et par destinationer, og beslutter bare at hygge og nyde hvad vi nu kommer forbi. Det blev endda til en lille morfar på hotellet inden vi bestilte champagne og googlede os frem til en skøn restaurant til om aftenen. SÅ hyggeligt, og 100 år siden vi har kunne gøre alt i vores eget tempo. Jeg elskede det <3

Hjemmefra har Mark fundet en virkelig lækker cocktailbar hvor vi går hen og får en lille predinner drink, så lækkert sted, dunkelt, lækkert og bare lige med et strejf af Paris som vi ikke kan her i DK 😉 Og restauranten følger bare trop, da vi kommer ind ligner det simpelthen bare botanisk have omdannet til super lækkert gastronomisk paradis, hold da op hvor er det cool, lækkert og med rigtig lækker mad. Jeg kan kun sige at jeg gik der fra både mæt af lækker mad, lækker vin, lækker atmosfære og helt vildt lækkert selskab <3 I wanna go’ back!

 

img-1615img-1629img-1616

Efter middagen ville vi egentlig have været ude og få en drink og høre lidt musik man kunne danse til, men vi var så trætte og tilfredse at vi besluttede bare at gå stille og roligt mod hotellet….

Og jeg må indrømme at da vi når vores hoteldør er jeg SÅ klar til at hoppe under dynen… Men da jeg kommer ind er der lys og rosenblade over det hele i værelset, og her kommer jeg så tilbage til at det måske for nogen ville være selvsagt.. come on, Paris, kærestetur m.m. MEN jeg og alle andre har været efter min søde kæreste så længe, at jeg var 110% sikker på at han ikke ville fri til mig på en SÅ oplagt tur!!!… Men det havde han naturligvis også tænk at jeg tænkte 😉

Så inden jeg når at se mig om, sidder jeg på sengen med hænderne for øjnene mens jeg ryster febrilsk på hovedet i mit meget dårlige forsøg på at sige nej til hans frieri (jeg havde planlagt at jeg meget overbevisende ville sige nej når han en dag ENDELIG spurgte haha, jeg var så lidt overbevisende).

Herfra tror jeg at jeg ser hele resten af vores tur gennem et vaskeægte snapchat beautyfilter af kærlighed og lykke, men det må man vel også gerne når man lige er blevet friet til i Paris <3<3<3

img-1648img-1646img-1643img-1641

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En date og en forestilling