Lidt om at føle sig utilstrækkelig

Mød Hans

Vi har fået hund! Min kæreste og jeg har i mange år vidst, at vi gerne ville have en hund. Vi har længe overvejet hvilken race vi gerne ville have og hvornår vi gerne ville have den. Det er ingen hemmelighed, at det er et stort ansvar at anskaffe sig et levende væsen og især jeg var ikke helt sikkert på om jeg var klar til det. Det var ikke tilladt, at have dyr i vores gamle lejlighed og derfor var det først noget vi sådan for alvor overvejede da vi flyttede ind i vores nye hjem. Hverken min kæreste eller jeg havde på forhånd nogen erfaring med dyr så selv om vi gjorde alt hvad vi kunne for, at forberede os, vidste vi egentlig ikke helt hvad vi kunne forvente. Vi blev helt sikkert overrasket! Vi valgte at få en Fransk Bulldog, da vi kunne læse os til og har hørt fra bekendte, at det er en fantastisk familie hund. Derudover er det også en hund der ikke kræver alt for meget motion hvilket passer helt perfekt til vores livstil. I en travl hverdag med skole og arbejde er det ikke hver dag, at det er muligt at gå lange ture og derfor skulle vi have en hund der ikke behøvede alt for meget stimulering.

En Fransk Bulldog er en super dejlig hund med en kæmpe personlighed og et stort hjerte (det er i hvert fald vores opfattelse), men der er også mange ting man skal huske, at tage højde for når man anskaffer sig sådan en. Der er stor risiko for allergi, vejrtrækningsproblemer og andre helbredsproblemer og det er derfor vigtigt, at man vælger den rette kennel så man så vidt muligt kan undgå disse problemer. Vi valgte at køre til Silkeborg for, at hente vores hvalp og det har vi bestemt ikke fortrudt. Der er selvfølgelig ingen garantier og vi kan jo aldrig vide om Hans en dag skulle få nogle af disse problemer, men indtil videre har han er god vejrtrækning og dyrlægen er meget imponeret over ham.

Det var meget hårdere, at have en lille hvalp end vi havde troet. I starten blev vi vækket flere gange om natten og skulle ned og gå med ham for at han kunne sove igen. Han skulle lære, at være alene og han skulle lære sit nye hjem at kende. Jeg var meget overrasket over hvor udfordrende specielt jeg synes det var. Min tålmodighed blev i den grad sat på prøve og det gør den sommetider stadig. Franske Bulldogs er kendt for at have deres egen vilje og Hans er ingen undtagelse. Han er mega stædig og gider kun det han selv vil. Så på den måde passer han meget godt ind i familie 😀  Han er super dejlig og vi ville ikke undvære ham for noget. Han er så småt ved, at være renlig og han sover igennem hele natten hvilket også hjælper lidt på tålmodigheden. Vi glæder os til at se ham vokse og udvikle sig og der vil helt sikkert komme flere små opdateringer på ham herinde. Så følg endelig med hvis I finder ham ligeså sød som jeg gør.

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at føle sig utilstrækkelig