Paris - from my point of view

Næsten færdig

//Anne-Mette

Den sidste slutspurt er sat ind og jeg er næsten færdig med alle mine eksamener.

I juni måned havde jeg mine ordinære eksamener. Jeg havde i alt 4 og formåede at gå op til 1. Det lyder ikke særlig godt, det er jeg godt klar over, men grundet renovering af ny lejlighed, for meget arbejde ved siden af studiet og til sidst en flytning var mit overskud helt nede. Jeg blev derfor sygemeldt fra resten af mine eksamener, da jeg nærmest ikke kunne andet end at sidde og tude i sofaen af rent udmattethed og stress.

Det hjalp mig og jeg synes selv at jeg har fået det bedre, jeg har skruet ned for arbejde og aftaler og har fokuseret på de to valgfag som jeg skulle have i sommerferien. Selv om jeg føler mig nogenlunde ovenpå igen har sygemeldingen jo så bare betydet, at jeg har haft rigtig meget at se til i slut juli start august. Jeg har haft eksamener i mine to valgfag i juli måned og de er begge gået godt, og så har jeg mine 3 sygeeksamener her i august. Jeg er næsten færdig nu som overskriften lyder, jeg mangler kun 1 mundtlig eksamen og så har jeg en uges sommerferie, inden jeg begynder på et nyt semester 😀 Jeg glæder mig helt vildt, jeg glæder mig til at få mit sociale liv igen, have tid og overskud til at se mine veninder, hygge mig med min familie og vigtigst af alt bare slappe helt af.

Jeg har haft virkelig meget uro i kroppen lige siden maj måned, hvilket jo ikke er helt unormalt når man er stresset, men det bliver så dejligt at prøve at komme af med noget af det og bare nyde resten af sommeren i vores nye lejlighed. Nu skal jeg bare lige lære at sidde stille og ikke lave noget i mere end 5 min af gangen, wish me luck!

21015335_10214085763317561_468470383_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris - from my point of view