Mød Hans

Utålmodighed

Jeg er lige blevet færdig med mit første semester på min kandidat. Den sidste eksamen er afleveret og jeg skal snart starte på 2 semester. Tiden går jo egentligt hurtigt når jeg kigger i bakspejlet. Jeg føler det var i går jeg fik brevet fra CBS om, at jeg var kommet ind på min bachelor og her er jeg 3,5 år efter i gang med min kandidat som jeg til sommer allerede har gennemført halvdelen af. Tiden går hurtigt og alligevel snegler den sig afsted. Jeg er utålmodig af natur. Jeg er en person der gerne vil have det hele og jeg vil helst gerne have det hele nu. Jeg glemmer, at leve i nuet og jagter i stedet min fremtid. Jeg tænker hele tiden ?når? i stedet for nu. Når jeg har gennemført kandidaten så kan jeg slappe af, når vi har fået købt en større lejlighed så kan vi starte familie og når først jeg har fået et rigtigt arbejde så kan vi rejse mere. Der er vel egentlig ikke noget i vejen med, at drømme, men jeg synes for tiden at jeg går og venter på at mit liv skal gå i gang i stedet for at nyde det jeg allerede har. Jeg glemmer, at nyde min til dels rolige hverdag uden børn, jeg glemmer at nyde friheden i at være studerende og jeg glemmer at nyde vores dejlige lejlighed. Jeg glæder mig til min fremtid, jeg glæder mig til at starte familie og til at få et job og tjene ?rigtige? penge, jeg skal bare lige lære at sætte pris på det jeg har og stoppe med at være så utålmodig.

//Anne-Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Hans